Dior predstavlja DiorAlps kolekciju: Moda na zaleđenim stazama

Više slika

Više slika

U srcu zime, DiorAlps predstavlja svoju najnoviju kolekciju za sezonu 2023-24, izvanredan spoj luksuzne mode i uzbudljivog duha skijanja...

Vođena umetničkom vizijom Marije Gracije Kjuri, ova linija ističe sofisticiranost i praktičnost. Kampanja, prelepo zabeležena od strane Feni Latour-Lamber, prikazuje modele Sijiu Kanga, Karlu Rej i Maike Klasen, svaku elegantno odevenu u ključne komade iz kolekcije. Asortiman je istaknut elegantnim skijaškim odelima i mekim jaknama od vodootpornih materijala, savršenih za apres-ski prilike.

DiorAlps se ne zadržava samo na odeći, već proširuje svoju eleganciju na neophodne zimske dodatke. Kolekcija se ponosi upadljivim "moon" čizmama, udobnim kapama i elegantnim skijaškim naočarima, pri čemu je svaki komad dizajniran da dopuni osnovnu odeću i doda sloj elegancije i praktičnosti.

Ovi dodaci su praktični i nose karakterističan šarm Dior brenda, savršeno se uklapajući u dobro zaokruženu zimsku garderobu. Dizajni, obogaćeni motivima srećnih zvezda i suptilnim naznakama Pariza, premošćuju jaz između adrenalina zimskih sportova i klasične privlačnosti francuske prestonice.

Postavka kampanje, besprekorni snežni pejzaž, služi kao savršena pozadina za najnoviju kolekciju DiorAlps. Ovaj kontrast mode i prirode pruža svežu perspektivu u poređenju sa prethodnim Dior projektima, poput cruise 2024 kampanje i reklama za La Rose Dior nakit.

Luxury Experience