Dav Kameron je zvezda prolećne kolekcije Carolina Herrera

Dav Kameron, talentovana glumica i pevačica, nedavno je dobila novu ulogu kao zaštitno lice kampanje Caroline Herrera za proleće/leto 2023.

Zadivljujuću kampanju snimila je Elizaveta Porodina, koja je uslikala lepotu i eleganciju Dav Kameron u svom prepoznatljivom stilu. U kampanji Carolina Herrera za proleće 2023, Dav vidimo kako nosi predivne odevne komade koje je dizajnirao Ves Gordon. Prolećna kolekcija inspirisana je klasičnim romanom „Tajni vrt“ Frensis Hodžson Bernet i sadrži skulpturalne haljine, bogate cvetne printove i šareni til.

Paleta boja za kolekciju je smela i živahna, sa vatreno crvenom, kanarinac žutom i klasičnim crnim nijansama. Frizer, Olivije Šavalder odlučio je da Dav zablista sa retro bob frizurom, dok šminkom Dejvid Kopelar naglašava usne tamnim ruževima, čineći da ona izgleda zapanjujuće.

Pored njenog elegantnog izgleda u kampanji Carolina Herrera za proleće 2023, plavuša se takođe može videti u nedavnim reklamama za Savage X Fenty, što dokazuje da sa lakoćom može da nosi različite stilove.

Luxury Experience