Da li ste spremni za Moschino x The Sims kolekciju

Ako ste oduvek želeli da se obučete kao svoj omiljeni heroj ili diva iz video igre, Moschino vam daje savršenu priliku da ostvarite svoje snove…

U senzacionalnoj saradnji sa dobro poznatom franšizom The Sims, ovaj luksuzni modni brend planira da predstavi sasvim novu kolekciju koja je inspirisana ovom serijom virtuelne stvarnosti. Kao deo saradnje, Moschino je kreirao ekskluzivne 2D dezene inspirisane igrom, a kombinuje ih sa prenaglašenim akcentima i jakim bojama.

Ready-to-wear kolekcijom dominiraju pikselizovani dezeni poznatih silueta, a ona sadrži majice, bluze, haljine, pantalone i suknje, kao i asortiman kupaćih kostima. Tu je i ponuda aksesoara, poput futrola za mobilne telefone, tašni, kišobrana i nakita.

Komentarišući ovu novu kolekciju, kreativni direktor Moschino brenda, Džeremi Skot, rekao je: “Dopada mi se ideja osmišljanja, dizajniranja i oživljavanja sveta individualnih persona iz The Sims univerzuma. Ovaj koncept emulira sve ono što ja radim za svaku Moschino kolekciju koju kreiram, a koja dobija univerzum spektakularnih priča i karaktera”.

Moschino x The Sims kolekcija je zvanično lansirana 13.aprila.