Da li je ovo najskuplja i najružnija venčanica sveta?

Moncler brend, poznat po svojim haute couture komadima, predstavio je jako neobičnu venčanicu sa cenom od 22.150 dolara…

Britanski dizajner, Kreg Grin, postavio je sebi izazov interpretiranja perjane jakne kao deo projekta, pa tvrdi da je ova venčanica inspirisana sanjivošću. Da li je on u tome uspeo ili nije, procenite sami, ali moramo priznati da je jedini sanjivi deo vezan za ovu haljinu činjenica da nas ona neodoljivo podseća na vreću za spavanje.

U zvaničnom opisu haljine stoji: “Najlonska spoljašnjost haljine dobila je slavni lakirani finiš, dok je sama haljina punjena laganim perjem, da bi potom dobila formu uz pomoć korseta i pune suknje, sa dezeniranim obodima koje potpisuje Lija Kebede”.

Osećaj za modu vam i nije baš potreban kako biste shvatili već na prvi pogled da nešto nije u redu sa ovom haljinom, a kritike modne javnosti su upravo takve. Mnogi korisnici društvenih mreža uporedili su je sa vrećom za spavanje koja košta samo 18 dolara, dok su neki tvrdili da bi ona bila idealna kao outfit Dizni zlikovaca.

Kako se vama čini?