Christian Louboutin oduševljava Nudes asortimanom

Christian Louboutin brend fokusira se na nude…

Slavna modna kuća odlučila je da dodatno proširi svoju nude kolekciju obuće, koja je prvobitno lansirana 2013.godine. Ono što je započelo svoj život kao verzija bež boje, sada je dostiglo vrhunac diverziteta i inkluzivnosti, sa kolekcijom koja savršeno odgovara brojnim bojama kože – od tradicionalne nude, pa sve do bogate, tamne braon. Kolekcija sadrži osam nijansi, dok je sam asortiman porastao i sada sadrži tašne, i po prvi put do sada, muške stilove uz dva uniseks modela.

Nova kolekcija sadrži kožne papuče koje će vam dati mogućnost da izgledate glamurozno dok uživate pored bazena, uz Louis Junior, satenske patike koje moramo posebno akcentovati u čitavoj ovoj priči. Tus u takođe i čizmice sa špicastim vrhovima, mrežastim gornjištem i mašnom koja ih čini neverovatno privlačnim, ženstvenim i udobnim.

Nude tretman takođe planira da osvoji najinteresantnije siluete tašni, poput ikonične Elisa i LoubiLab. Nudes kolekcija se trenutno može kupiti online, putem sajta brenda, dok će od sredine jula biti dostupna i u butiku brenda u Parizu.