Chanel slavi eleganciju i sofisticiranost novom kampanjom za proleće/leto 2022

Modna kuća Chanel predstavlja novu reklamnu kampanju za prolećnu sezonu u kojoj se pojavljuje švajcarska manekenka Vivijen Roner.

Reklamna kampanja francuske modne kuće za proleće/leto 2022 slavi eleganciju i sofisticiranost. Fotografisani u francuskoj vili u Provansi od strane modnih fotografija Inez & Vinoodh, najlepši dizajni Viržini Viar su istaknuti na vizualima nove kampanje, poput ukrašenih farmerki, živopisnih i svetlih jakni od tvida i haljina koje su savršene za sve vrste zabava.

Vivijen, koja je takođe pozirala za kampanju francuskog luksuznog brenda za jesen 2021. godine, takođe pokazuje tašne sa bisernim akcentima i potpisom brenda Chanel. Frizer Džejms Pecis je radio na elegantnom bobu modela sa glam šminkom koju je kreirala Liza Batler.

"Kampanja za kolekciju Ready-to-Wear CHANEL proleće-leto 2022 je oda mladosti čija nonšalantna gracioznost odjekuje beskrajnim letnjim danima. Unutar diskretnog šarma vile u Provansi, fotografi su na najbolji način prikazali predstavu o ženstvenosti koju otelotvoruje manekenka Vivijen Roner“, poručuje brend Chanel.