Chanel jesen 2023: Gde cvetaju kamelije

Više slika

Više slika

Elegancija kamelije u punom cvatu, čiji su latice spektakl simetrije i miline, inspirisala je Chanel za njihovu kampanju za jesen-zimu 2023. Čuveni fotografski dvojac Inez & Vinoodh fotografisali su Loli Bahia, koja postaje epitom večne privlačnosti.

Viržini Vijar, kreativna direktorka brenda, ova floralna čuda pretače u modu, pa tako vidimo očaravajuću kombinaciju jakni od tvida, midi suknji i krojenih komada – sve začinjeno motivima kamelija.

Kolorit Chanel kolekcije za jesen 2023 pliva u dubinama tamno sivih i crnih nijansi, povremeno prekidajući površinu sa živopisnim roze i crvenim bojama. Postojanost zimskog cveta sija u ovim novim sezonskim dizajnima.

Što se tiče aksesoara, kolekcija favorizuje skromno, ali smelo, sa čipkanim rukavicama, slojevitim ogrlicama i torbama koje takođe naglašavaju minijaturne oblike. Stilista kampanje je Valentino kolado, a pažnja posvećena detaljima je očigledna. Džejms Pecis i Lisa Batler upotpunjuju izgled, majstorski balansirajući između razbarušene kose i šminke koja sadrži nijanse ružičastog karmina i senke za oči.

Iako kampanja za jesen-zimu stoji na vlastitim zaslugama, vredno je pomenuti da je Chanel nedavno predstavio i reklamu za sat Première Édition Originale i pre-kolekciju za jesen 2023. U ovoj kolekciji, kamelija nije samo cvet – to je ikona, istorijska lekcija i hrabar skok u budućnost mode.

Luxury Experience