CH Carolina Herrera praznična kolekcija 2023: Otkrivena elegancija

Više slika

Više slika

Praznična sezona u CH Carolina Herrera je spektakl elegancije i svečanosti, kako je prikazano u njihovom Vodiču za Praznične Poklone za 2023. godinu...

Vodič, u kojem se pojavljuje model Lulu Teni, predstavlja niz svečanih odevnih predmeta koji sažimaju suštinu prazničnog veselja, pa možemo videti šarenu magenta haljinu, koja se razliva sa gracioznošću zimskih vetrova, i sjajnu mini haljinu koja svetluca kao praznična svetla, savršenu za Novu Godinu. Odeća je mešavina klasičnog prazničnog šarma i savremene mode, simbolizujući posvećenost brenda večnoj eleganciji.

Dodatnu privlačnost daju i statement aksesoari koji se kreću od sofisticirane torbe Doma Insignia do razigrane Lacito Insignia i smele torbe sa leopard printom. Svaki komad ističe posvećenost CH Carolina Herrera luksuzu i stilu.

Postavka vodiča dodatno pojačava praznični duh, sa plišanim crvenim baršunastim kaučima i stolicama ukrašenim CH logoom sa zlatnim akcentima, stvarajući atmosferu raskoši i topline. Ova pozadina savršeno dopunjuje odevne kombinacije, čineći da svaki outfit ističe u svom jedinstvenom sjaju.

Vodič takođe ukazuje na svestranost brenda u modi, prikazujući ženu CH Carolina Herrera obučenu u odeću sa životinjskim printom, visokim okovratnicima i pantalonama sa širokim nogavicama. Praznični Vodič za Poklone CH Carolina Herrera je nastavak modne priče koju je postavila njihova resort kampanja sa Carom Delevingne.

Luxury Experience