Budućnost puna obećanja: kolekcija LOUIS VUITTON Cruise 2022

Louis Vuitton je visoko u oblacima sa svojom novom kampanjom kojom predstavlja kolekciju Cruise 2022.

Luksuzna kuća Louis Vuitton predstavila je svoju kampanju Cruise 2022, koja istražuje budućnost punu obećanja. Pozirajući pred objektivom modnog fotografa Karlijn Džejkobs, modeli Ida Hajner, Akon Čangkou, Grejs Valentin i Evi Sonders predstavljaju trendove umetničkog direktora Nikolasa Geskjera u modnim izgledima za novu sezonu.

Modeli šarmiraju u stajlinzima Louis Vuitton Cruise 2022 koji uključuju raznobojne čizme, blejzere, kargo pantalone i žakardni tekstil. Stilizovane od strane Meri Ameli Sove, devojke takođe predstavljaju legendarne Louis Vuitton torbe, Loop i Coussin BB stilove sa monogramskim printovima i detaljima od lančića.

Zajedno sa reklamnim fotografijama predstavljen je i kratki film uz rokenrol melodije koji prikazuje Louis Vuitton dizajne u pokretu.

„Dizajner Nikolas Geskjer spojio je kosmičko i svakodnevno i stvorio optimističnu, futurističku i živopisnu kolekciju Cruise 2022. Kosmičke slike, obnovljeni žakard, zamršeni vezovi i samopouzdani oblici govore o njenoj centralnoj premisi zamišljanja budućnosti pune obećanja“, kaže Louis Vuitton u saopštenju.