Bijonse i Balmain kreirali novu kolekciju

Bijonse je ove godine ušla u istoriju, postavši prva afroamerikanka koja je glavna zvezda čuvenog Coachella festivala, sa dvosatnim performansom…

Bijonse i njena plesačka grupa nosili su na sebi varsity modne predmete, koje je kreirao kreativni direktor brenda Balmain, Olivije Rusten. Fanovi čuvene pevačice i modne kuće sada će imati priliku da zauvek budu deo Beychella groznice, jer je lansirana nova Balmain x Beyonse capsule kolekcija.

Ova linija sadrži sečene dukserice i majice inspirisane modnim izgledom pevačice tokom nastupa na Coachella festivalu. Predmeti iz kolekcije sadrže i BAK logo, koji su svi zapazili na njenoj žutoj dukserici. Zarada od prodaje ove kolekcije ići će u korist United Negro College fonda, odnosno organizacije koja pomaže afroameričkim studentima u njihovoj težnji ka fakultetskom obrazovanju.

“Nakon ovog predivnog partnerstva, nismo mogli tek tako da odemo od njega, a da ne kreiramo idealni završni detalj. Kolekcija dukserica i majica, baziranih na ključnim dizajnima sa Coachella nastupa, predstavlja našu potrebu da odamo poštu inspiraciji koju smo dobili od američkih istorijski crnih koledža i univerziteta. Baš zato smo veoma uzbuđeni zbog činjenice da će sva zarada od od kolekcije ići prema fondu koji će pomoći mladim budućim vođama da pohađaju koledž, napreduju i diplomiraju”, rekao je Rusten.

Inače, već od 14.jula, ova kolekcija je dostupna za kupovinu online i u nekoliko odabranih butika, a cene kreću od 290 i idu do 1.790 dolara.