Bekstvo u parti raj sa novom Loewe Paul’s Ibiza kolekcijom

Inspirisana hedonizmom, nova kolekcija Džontana Andersona ilustruje zabavan i slobodan duh Ibice.

Ne postoji ništa slično zabavnoj i bezbrižnoj energiji Ibice. Parti destinacija je praktično stvorena za život u trenutku, hedonizam i uživanje u životu. Nova kolekcija Loewe Paul’s Ibiza za proleće/leto 2022 kreativnog direktora Džonatana Andersona otelotvoruje bezbrižan stav ostrva sa šarenim i razigranim odevnim komadima i dodacima koji proslavljaju dolazak leta.

Ispred objektiva Greja Sorentija, kampanja je snimljena u bivšoj rezidenciji Edvina Bronera, studijskog umetnika koji je bio najpoznatiji kao jedan od najvećih arhitekata Ibice. Fotografije reklamne kampanje pokazuju kolekciju u njenom elementu dok odaju počast duši Ibice i španskom nasleđu kuće.

Kolekcija je slobodna i senzualna, upotpunjena jednostavnim siluetama koje se lako nose i odevnim predmetima koji nežno grle našu kožu tokom leta. Opuštena priroda odevnih komada suprotstavljena je jarkim bojama i sjajem. Ležerne košulje su napravljene od svile, dok haljine i majice sa šljokicama, naglašavaju slobodni duh ove kolekcije.

Modni dodaci takođe poprimaju razigrani element. Papuče su sa šljokicama, a torbe imaju geometrijske šare i ombre gradijente koji podsećaju na psihodelične zalaske sunca. Kolekciju upotpunjuju sunčane naočare, šeširi, privesci i nakit koji su savršeni dodaci svakoj letnjoj odeći.

Pored odeće i aksesoara kolekcija uključuje toaletnu vodu - Loewe Paul’s Ibiza Eclectic, uniseks miris koji odgovara zabavnoj i hedonističkoj suštini kolekcije.

Luxury Experience