Atelier Versace predstavlja modnu izjavu proleća 2023

Više slika

Više slika

Najnovija ponuda Atelier Versace za proleće-leto 2023 je prava proslava glamura…

Kolekcija se može pohvaliti impresivnim rasponom silueta, od obimnih balskih haljina do razigranih mini varijanti i visoko-niskih stilova, otelotvorujući prepoznatljivi štih brenda za dramatiku i sofisticiranost.

Vodeći modeli Marijakarla Boskono i Saskija de Brauv zauzimaju centralno mesto u zadivljujućim fotografijama kolekcije, pokazujući izuzetnu izradu i pažnju na detalje majstora Atelier Versace. Jedan izuzetan komad iz kolekcije je upečatljiva crvena večernja haljina sa skulpturalnom tkaninom koja pada poput kaskade kada je uparena sa strukom sa kaišem i gornjim delom bez bretela.

Kolekcija takođe sadrži razigrane tufnice, dodajući dašak hirovitosti u dva dizajna uparena sa dugim rukavicama. A za one koji traže izuzetnu haljinu za svoj veliki dan, Atelier Versace proleće 2023. predstavlja tri zadivljujuće venčanice, zajedno sa stilizovanim korsetom i čipkom.

Kolekcija sadrži različite elemente dizajna koji su sinonimni za brend, uključujući dramatične izreze na kapuljačama, blistave metalne detalje i kavezne konstrukcije, dodajući dašak avangarde svakom komadu. Baš kao i prolećna konfekcijska kolekcija, Atelier Versace linija je u potpunosti fokusirana na priču o glamuru.

Luxury Experience