Anja Tejlor-Džoj je nova globalna ambasadorka brenda Dior

Francuska kuća je upravo najavila saradnju sa glumicom Anjom Tejlor-Džoj, koja je više puta nosila ženstvene kreacije modne kuće.

Anja Tejlor-Džoj ima samo 25 godina i već je uspela da osvoji milione gledalaca širom sveta svojim glumačkim umećem. Istovremeno, njena elegancija i jedinstvena lepota učinili su je omiljenom devojkom dizajnera, što je doprinelo odluci modne kuće Dior da je proglasi novom globalnom ambasadorkom brenda.

Kreativna direktorka kuće, Marija Gracija Kjuri, kao i kreativni makeup direktor Piter Filips, odlučili su da odaju počast Diorovom nasleđu tako što će Anja predstavljati kreacije koje slave viziju osnivača i tok kuće Dior u narednim godinama.

Mlada glumica je svoju karijeru započela glumeći u filmu „The Witch“ reditelja i scenariste Roberta Egersa. Zatim je bukvalno osvojila Netflix i milione gledalaca svojom ulogom u seriji „Queen’s Gambit“, gde je igrala Bet Harmon, čudo od deteta sa impresivnom šahovskom sklonošću. Sada, u bioskopima, uživamo u psihološkom trileru „Last night in Soho“ dok 2022. očekujemo da je vidimo u „The Northman“, novom istorijskom trileru Eggersa.

Istovremeno, talentovana glumica već se sprema da počne snimanje komedije „The Menu“, a tokom naredne godine gledaćemo Anju Tejlor Džoj u prelepim kreacijama sa potpisom modne kuće Dior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Povezane teme