Agent Provocateur predstavlja novu neobičnu kampanju

Agent Provocateur brend ponovo je na sceni…

Slavna britanska modna kuća, poznata po svom raskošnom asortimanu donjeg veša, kupaćih kostima i aksesoara, spremna je da ponovo zagolica naša čula novim licem ženstvenosti, koje je viđeno njihovim očima odvažno, neprikosnoveno lepo i hrabro.

Sa svojom jesen/zima 2020 kampanjom, brend želi da razbije stereotipe uz pomoć pet žena, koje dolaze sa potpuno različitim životnim pričama. Neverovatne žene su bile deo njihove nove kampanje, kojom su proslavili njihovu individualnu lepotu, zanimanja i način života, na sasvim netipičan način.

Deo kampanje bile su engleska kuvarica i TV ličnost, Gizi Erskin, moto influenserka Dominika Grnova, britanska reperka i pevačica Diana de Brito poznata po svom scenskom imenu IAMDDB, umetnica, glumica i režiserka Breana Boks i londonski model, ljubitelj tehnologije i gejmerka, Jasmin Azija.

Engleska kritičarka hrane i kuvar, Gizi Erskin, uzdigla se do slave tokom karantina uslovljenog korona virusom. Ona je pomogla brojnim ljudima kako bi zajedno sa njom savladali umetnost pripreme veličanstvene hrane. U ovoj kampanji, ona definitivno zakuvava oluju noseći prefinjeni i vanvremenski komplet sa potpisom slavnog brenda.

Jarko crveni Ducati svakako je predmet divljenja, ali njegova lepota jednostavno bledi u poređenju sa samopouzdanjem i šarmom Dominike Grnove. Predivna motociklistkinja se može videti u Lolabelle bikiniju i leopard satenskoj varijanti Molly modela, sa tirkiznom čipkom.

Reperka IAMDBB definitivno izražava svoj snažni stav u sivim podvezicama sa vezenim detaljima u plavoj i zlatnoj boji. Ona je na sebi ponela Chrystelle set, koji izgleda veličanstveno luksuzno zahvaljujući sivo-crnim detaljima.

Joga instruktorka, glumica i režiserka, Breana Boks, izgleda senzacionalno u indigo setu, Willa Saphire, koji je dekorisan crvenim vrpcama. Ona se može videti i u Ultrika Black, Hinda White i Donnie Lingerie modelima, zavodeći nas svojim samopouzdanjem i stavom.

Profesionalna gejmerka, Jasmin Azija odnosi pobedu u veličanstvenim kompletima Madelina Red, Nevada Midnight Blue i Ozella Black. Vama će definitivno biti teško da se skoncentrišete kada pogledate njene slike, ali njen fokus je idealno snažan, dok nosi svoje slušalice i radi ono što radi najbolje!