Agent Provocateur predstavlja kolekciju namenjenu svim ženama

Činjenica je da brojne žene širom sveta uživaju u nošenju prefinjenog donjeg veša, svakog dana…

Neretko, žene svoj luksuzni i senzualni donji veš nose i tokom sasvim običnih dana – kada idu na posao, nose kese sa namirnicama ili obavljaju druge, uobičajene svakodnevne obaveze. Jednostavno, kvalitetan donji veš im daje priliku da se osećaju ispunjenije, poželjnije i moćnije, iako zapravo samo one znaju šta se krije ispod njihove odeće.

Ipak, istini za volju, podvezice, kvalitetna čipka i korseti ponekad neće pružiti udobnost koja je preko potrebna, ali upravo tu na scenu stupa kolekcija brenda Agent Provocateur, kreirana kako bi odgovorila na sve ženske potrebe. Jednostavna, osnovna i udobna, ova kolekciaj je sve, samo ne obična, a dobila je naziv koji ukratko objašnjava njenu namenu – All Hours. U pitanju je linija sa pet različitih stilova, a svaki je dostupan u širokom spektru veličina, kako bi odgovarao različitim tipovima tela.

Pet stilova, nazvanih po likovima iz romana Džeki Kolins, pružaju podršku vašem telu i ostaju nevidljivi ispod odeće. Prvi po redu je The Paige, komplet koji sadrži brushaleter sa žicom i duboke gaćice, napravljene od mikrofibera u kombinaciji ružicaste i crne boje. Lucky predstavlja neutralno obojen brushalter od prozirnog tila, koji je kompletiran brazilskim tangama inspirisanim osamdesetim godinama. Za nežniji izgled, možete se odlučiti za Ginah, nežni trouglasti brushalter napravljen od deliaktne prozirne čipke sa odgovarajućim gaćicama. Brigette set dobio je crno-belu kombinaciju koja je savršeno klasična, dok Leni sadrži crnu boju i boju praline.  

Kako objašnjava Sara Šoton, kreativni direktor brenda: “Ova kolekcija predstavlja nešto što sam oduvek zaista želela da kreiram. Posedujem veliki broj komada prefinjenog donjeg veša, ali moj život je uvek u pokretu. Samim tim, trebao mi je donji veš koji odgovara upravo tome”. Cena noviteta iz ove kolekcije kreće od 130 dolara, a svi komadi su već sada dostupni za kupovinu.