Abby, Camilla i Saskia odlaze na luksuzno putovanje u novoj Neiman Marcus reklamnoj kampanji

Neiman Marcus priča priču o kampanji za jesen 2021, pod nazivom, Re-Introduce Yourself.

Fotografije su snimljene na različitim lokacijama, uključujući park skulptura i arhitekture Art Omi u Njujorku, pistu Million Air u Dalasu i studio u Njujorku. U kampanji su pozirali modeli Abby Champion, Ysuanny Brito, Camilla Deterre, Saskia de Brauw, Janaye Furman i drugi.

U jesenjoj kampanji se ističu predivne haljine Carolina Herrera do kožnih odevnih komada sa potpisom Gabriele Hearst. Kampanja je takođe uključila više fotografa - Nagi Sakai, Yulia Gorbachenko, Tom Schirmacher i Alexander Neumann.

"Ova sezona poziva sve nas da ponovo predstavimo ko smo i šta smo naučili o sebi. Vreme je da Neiman Marcus učini isto i želimo da nam se klijenti ne samo ponovo sretnu, već znaju da smo zajedno u svemu ovome. Radujemo se što ćemo im predstaviti nove brendove kao deo naše integrisane strategije luksuzne maloprodaje i upoznati ih tamo gde kupuju - u našim prodavnicama, na našem sajtu, putem naših savetnika u prodavnicama ili digitalnog sveta.” - rekla je Lana Todorović, predsednica i direktorka za trgovinu Neiman Marcus-a.