Zegna predstavlja luksuznu kolekciju "Outdoor" za zimu 2023

Više slika

Više slika

Za zimu 2023. godine, Zegna predstavlja svoju luksuznu kolekciju "Outdoor", liniju duboko ukorenjenu u jedinstvenom nasleđu brenda - Oasi Zegna.

Ova kolekcija manifestuje snažnu vezu sa prirodom, crpeći direktnu inspiraciju iz veličanstvenih planina i napora za pošumljavanje koji karakterišu prirodnu teritoriju Zegne.

Srce sezone leži u omažu predivnom pejzažu Oasi Zegna, besprekorno integrišući sirovu lepotu divljine u sofisticiranost luksuzne mode. Centralni deo ove kolekcije je Oasi Kašmir - kombinacija udobnosti i stila, posebno važna u hladnijim mesecima.

Model Filip Huang otelotvoruje suštinu Zegna zimske linije, prikazujući čoveka u skladu sa smirenom, ali moćnom energijom planina Oasi Zegna. Filip predstavlja kolekciju inspirativnom mešavinom tekstura. Nosio je slojeve elegancije i lakoće u nijansama sive i bele, odražavajući zimski pejzaž.

Rebrasta rolka od kašmira je komad koji kombinuje luksuz sa udobnošću. Dopunjuje je par pantalona od somota, dodajući taktilnu dimenziju ansamblu. Zegna naočare za sunce "Aurora" od acetata su integralni deo Filipove garderobe u ovoj kampanji. Ove naočare, sa njihovim smelim, zaobljenim okvirima, predstavljaju spoj savremenog dizajna sa funkcionalnom elegancijom.

Filip se pojavio i u Zegna jesenjoj kampanji 2023. godine, gde je viđen u monohromatskom stilu kojim dominiraju smeli tamno crveni tonovi. Ovaj kontinuitet pokazuje veštinu brenda u stvaranju narativa koji se protežu kroz sezone, održavajući pri tome jedinstveni identitet za svaku kolekciju.

Luxury Experience