Za muškarce koji su spremni za sve: nova Canali kolekcija

Canali je “U potrazi za lepotom” u svojoj novoj jesen/zima 2020 kolekciji…

Ovaj koncept se otvara u tri dela: Black Edition, Canali 1934 i Exclusive, dok istovremeno istražuje različite boje, oblike i krojeve. Od sportskih, preko elegantnih, do prefinjenih komada, Canali muškarac je spreman za sve zahvaljujući novoj kolekciji. Italijanski brend nam je to dokazao lansiranjem kampanje koju je fotografisao Alesandro Burzigoti, koji je sarađivao sa umetničkim direktorom Simoneom Lorusom.

U centru pažnje, modeli Simon Bredariol, Alberto Perazolo i Andrea Tonduti predstavljaju viziju inspiracije u odevnim kombinacijama koje je stilizovao Frančesko Kasaroto. Za ležernog muškarca u pokretu, Canali Black Edition nudi odeću visokih performansi u tamnim bojama sa odvažnim akcentima.

Pogodna za slojevito nošenje, selekcija nudi pulovere na zakopčavanje, prsluke, jakne i mnogo toga drugog. U međuvremenu, svakodnevna elegancija je u centru pažnje Canali 1934 linije, sa krojenim esencijalima poput sakoa i trenč mantila. Ipak, momenat koji definiše ovu sezonu deo je Canali Exclusive – ovde, vanvremenski detalji pronalaze svoje savršeno mesto u oštro krojenim odelima i šik komadima poput pelerina.

Luxury Experience