Veština koju svaki muškarac može imati - kako savršeno vezati kravatu

Svaki muškarac mora znati kako da veže kravatu…

Po svemu sudeći, to je veština koju otac prenosi na sina, poput brojnih drugih koje su svojevrsni simbol odrastanja i prvih iskoraka u svet zrelosti. Čak iako mislite da nikada nećete nositi kravatu i da vam to znanje jednostavno nije potrebno – verujte nam da će kad tad doći dan kada ćete ovu veštinu moći da upotrebite.

Kada idete na razgovor za posao u ozbiljnoj kompaniji koja ima strog pravilnik odevanja, kada morate posetiti formalin događaj ili neku svečanu priliku – kravata će verovatno biti neizostavni deo vaše odevne kombinacije. Nemojte se prevariti i koristiti kravate koje su već vezane i dolaze sa kukicama za kačenje – one jednostavno nisu dovoljno uglađene, nikada ne izgledaju kako treba i poremetiće celu vašu pojavu.

Ipak, ako ste odlučili da želite da naučite kako se vezuje kravata, znajte da postoji mnogo načina – odlučili smo da vam otkrijemo pet najpopularnijih, sa korak-po-korak uputstvima za vezivanje. Prelistajte našu galeriju, a potom probajte da primenite novostečene veštine!

« 1 2 3 4 5 »