Vensan Kasel je zvezda nove Prada kampanje

Mjuča Prada i Raf Simons okupili su sve zvezde za prolećnu Prada reklamnu kampanju.

Nova kampanja italijanskog brenda Prada, koju je snimio Dejvid Sims, uključuje istaknute ličnosti iz filmske industrije, uključujući Vensana Kasela, Luis Partridž, Hanter Šafer i Leticiju Rajt, koji poziraju pred kamerom u pozadini običnih kancelarijskih ili kućnih enterijera.

Minimalističke fotografije otvoreno naglašavaju ličnost svakog lika, kao da su kadrovi iz filma ili sa filmskog seta. Na primer, Kasel sedi na ivici kade, a njegova kožna torba Prada prikazana je u prvom planu. Šafer je prikazana pomalo iznenađenog lica, sa pogledom blago usmerenim od kamere.

Koncept kampanje podseća na Prada reviju proleće/leto 2023. održanu prošlog septembra u Milanu, kada su Prada i Simons sarađivali sa režiserom Nikolasom Vindingom Refnom na projektu pod nazivom TouchofCrude. Reditelj koji stoji iza filmova kao što su „Diler“ i „Vozač“ osmislio je fascinantnu instalaciju i niz međusobno povezanih kratkih filmova koji će pratiti reviju.

Italijanski brend nije stranac u filmskoj industriji, jer je često tražio talente za svoje kampanje i igrao se sa video medijima i bioskopskim referencama. Tokom godina, Prada je privukla glumce kao što su Vilem Dafo, Itan Hok, Dejn Dehan i Ezra Miller, Džef Goldblum i Rami Malek.

Luxury Experience