Vanvremenski luksuz u novoj Luigi Bianchi Mantova kolekciji

Luigi Bianchi Mantova brend nam još jednom dokazuje da uglađeno odelo neće nikada izaći iz mode…

Slavni italijanski brend predstavlja svoje bespoke iskustvo lansirajući novu kolekciju inspirisanu Marakešom, za proleće/leto 2021 sezonu. Luigi Bianchi Mantova lansirao je novu kolekciju sa kampanjom, gde ponovo možemo videti francuskog modela, Adrijena Sahoresa, kao ambasadora modne kuće.

Poput sartorijalne muze ove sezone, Adrijen je pozirao u studiju noseći uglađene odevne komade – on je na sebi poneo sve, poput krojenih sakoa različitih dezena i boja, koje nas asociraju na orijentalne začine poput paprike i kumina. Od suptilnih žutih, do narandžastih, tamnocrvenih i električno plavih, ova kolekcija definitivno na prvi pogled naglašava grad kojim je inspirisana, a koji je pun nasleđa i kontrasta.

Najbolji materijali su odabrani kao deo saradnje sa proizvođačima tekstila Biella distrikta, nudeći održivu i autentičnu privlačnost, u kombinaciji sa posvećenošću ovog brenda prema ekološkoj proizvodnji, etici i celokupnoj estetici.

Sa asortimanom bespoke komada skrojenih do savršenosti, lagani materijali postaju besprekorna i blistava zvezda kolekcije. Snažna pažnja posvećena detaljima i kvalitetu definitivno su osobine svih kreacija sa Luigi Bianchi Mantova potpisom.