Urbano elegantna uniforma Ermenegildo Zegna muškarca

Alesandro Sartori ponudio nam je moderni pristup uglađenom krojenju u novoj Ermenegildo Zegna jesen/zima 2020 kolekciji…

Sartorijeva elegantna ruka za krojenje balansirana je šik interpretacijom uličnog sitla. “U Zegna brendu, imam privilegiju da eksperimentišem na svakom nivou – od kombinacije vlakana, do oblika”, kaže Sartori. Po svemu sudeći, on je i ovoga puta uradio ono što radi najbolje, odnosno kreirao je novu dimenziju hibridnih kategorija, rušeći pritom granice kako bi istražio nove teritorije.

Jedan eksperiment odveo ga je do drugog, pa je u elegantnom dijalogu nastala kolekcija koja poput umetnosti poštuje našu planet. Kako dizajner kaže, tvorci mode su u obavezi da poštuju svoje prirodno okruženje i to mora biti njihova misija.

Ovog puta, savremena uniforma Ermenegildo Zegna muškarca nudi opcije za ljude koji žele savremena odela ili za one koji sun a ista već navikli. Jedan od nezaobilaznih komada za ovu sezonu jeste sako na dvoredo kopčanje. Može se nositi otkopčan ili zakopčan, jer zbog svoje kragne savršeno prati linije tela.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion