U kakvom svetu živimo: Gucci prodaje farmerke sa lažnim flekama od trave

Da li ste spremni za najluđu modnu izjavu ikada?

Nakon pocepanih i izbledelih farmerki, došlo je pravo vreme za one uflekane travom. Radeći ono što rade najbolje, luksuzni brend Gucci predstavio je par farmerica koji dolazi sa unapred nanesenim flekama od trave oko kolena.

Kao deo njihove grunge inspirisane jesen/zima 2020 kolekcije, ove svetloplave teksas pantalone širokih nogavica, napravljene su od organskog pamuka, a “posebno su tretirane kako bi dobile nošeni, vintage i uflekani efekat”. Osmišljene kao model niskog struka, ove farmerice dobile su i vintage logo iznad zadnjeg džepa.

U opisu na zvaničnom sajtu brenda stoji: “Gucci istražuje novi pristup kultnom materijalu, reinterpretirajući ga različitim dizajnima i tehnikama bojenja, koje brišu granice između vintage i savremenog. Svi ostaci organskog pamuka iz procesa sečenja potom dobijaju novu namenu, u okviru ‘Gucci Up’ programa. Komadi sa versatilnim načinima nošenja i različitim stilovima daju svakoj osobi priliku da oseti individualni duh ove modne kuće”.

Brend je takođe lansirao i par tregerki sa istim efektom, mada kupci nisu oduševljeni ni prvim, ni drugim parom. Ukoliko se vama dopadaju, znajte da se već sada mogu kupiti po ceni od 1.400 dolara na zvaničnom sajtu brenda.