Tommy x Mercedes-Benz noviteti za jesenju sezonu

Jesen 2020 donela nam je mnoge stvari – hladnije vreme, novu rundu borbe sa korona virusom, ali je takođe obasjala neke lepše aspekte naših života…

Na primer, baš za ovu sezonu, Tommy Hilfiger brend predstavio je četvrti deo svoje Tommy x Mercedes-Benz capsule kolekcije. Najnovija linija predstavlja nam održiviji pristup muškoj modi, kroz upotrebu inovativnih i ekološki nastrojenih materijala, kao što su Sorona i Ecodown. Pored jukstapozicije modernog, američkog nasleđa Tommy Hilfiger brenda i tehničke nadmoći Mercedes-Benza, ova kolekcija pronašla je i održivu svrhu.

Nova kolekcija takođe proslavlja dugotrajni ugovor Tommy Hilfiger brenda sa šestostrukim Formula 1 šampionskim timom, Mercedes-AMG Petronas. Kit Batler, koji se već dobro poznaje sa slavnim brendom, ponovo se pojavio kao zvezda najnovije kampanje. U centru pažnje, britanski model se pridružio Aleksanderu de Bloku, predstavljajući odabrane komade, uključujući one kreirane od održivog pamuka, kao i parka jakne punjene Soronom i Ecodown postavljene prsluke.

Eko-osvešćena kolekcija ponudiće vam savršene komade za ovo doba godine, poput vetrovki i bomber jakni. Tehnička ekspertiza Formula 1 tima Mercedes-AMG Petronas poslužila je kao inspiracija za moderne detalje i elemente poput perforacija, livenih šavova i drugih.

Ikonična crveno-belo-plava šema boja Tommy Hilfiger brenda, dobila je društvo u formi narandžastih, maslinasto zelenih i svetlosivih tonova.