Tommy Hilfiger predstavlja neočekivanu kolekciju za jesen

Za jesenju sezonu, Tommy Hilfiger nam predlaže šampionsku individualnost na sjajan način…

Nova, rodno-inkluzivna kolekcija rezultat je saradnje modnog brenda sa britanskim dizajnerom RIčardom Kvinom. Asortiman predstavlja reference različitih radikalnih kulturalnih arhetipova, kao i estetske ekspresije. Koncepti jesenjeg stila rezultirali su kolekcijom koja sadrži modno napredne siluete i prerađene verzije preppy izgleda u centru pažnje.

Ričard Kvin pozajmio je svoje unikatne stilske kodove Tommy Hilfiger jesenjoj kolekciji. Grafike sa snažnim izjavama kombinovane su sa odvažnim oblicima i ispisima. Novi TH Monogram u savršenoj je komunikaciji sa Kvinovim dizajnom bele rade, koji pokriva postavljene jakne, sportske rančeve i mnogo toga drugog. Ova kombinacija reflektuje duh inovacija koji Tommy Hilfiger otelotvoruje.

Nekoliko Tommy Hilfiger American klasika, od varsity jakni preko pantalona sa pet džepova pa sve do bomber jakni, dobili su moderni preokret kako bi reflektovali savremenu estetiku. Uzbudljiva kapsul kolekcija koja je nastala kao plod saradnje Tommy Hilfiger i Ričarda Kvina reflektuje modern interpretacije nekoliko arhetipova, poput pank, avanturističkog, navijačkog i sportskog.

 

“Uvek sam bio inspirisan radeći sa kreativcima koji pomeraju granice, a Ričard svakako nije izuzetak”, izjavio je Tomi Hilfiger. “Zajedno smo spojili dve različite estetike, kako bismo kreirali pobunjenički pristup modernom preppy stilu. U pitanju je nešto neočekivano i optimistično, što reflektuje razigrani duh u srcu oba naša brenda”, dodao je.

“Tomi i ja delimo istu opsesiju prema printovima i tekstilima, pa smo po prirodi bili srećni što možemo balansirati i kombinovati naše vizije u ovoj saradnji”, objašnjava Kvin. “Bilo je zaista inspirišuće zaviriti u njegove arhive i pronaći ikonične komade, koji su potom postali platno za naše zajedničke radove. Trudili smo se da budemo dramatični i vibrantni sa svakim detaljem, u potrazi za progresom, i mogu slobodno reći da krajnji rezultat nimamo ne razočarava”, dodao je on.

Tommy Hilfiger x Richard Quinn jesen 2022 kolekcija trenutno se može kupiti u prodavnicama ovog brenda.

Luxury Experience