Šon O’Praj u elegantnom izdanju za Perry Ellis jesenju kampanju

Više slika

Više slika

Šon O’Praj ponovo je u centru naše pažnje, predstavljajući otelotvorenje suštine Perry Ellis brenda u njihovoj kampanji za jesen-zimu 2023. Siva pozadina studija služi kao platno, omogućavajući Šonovim dinamičnim pozama da ožive sartorialnu viziju Perry Ellis brenda.

Sa odelima koja su ponovo u prvom planu muške mode, Šon nosi niz kombinacija, od klasičnog odela sa jednim redom dugmadi uparenog s rolkom, do živopisnog plavog odela nošenog sa odgovarajućom košuljom, ostavljajući kravatu po strani za opušteniji izgled.

Kampanja se ne zaustavlja kod formalne odeće. Šon takođe istražuje pametno-sportsku sferu Perry Ellis brenda, prostor gde se udobnost sreće sa sofisticiranošću. U teksturiranom pletenom džemperu i prošivenoj jakni, koje kombinuje sa naboranim pantalonama, on predstavlja samu suštinu suptilne interpretacije ležerne elegancije.

Ove jeseni, Perry Ellis kreira narativ koji nudi dijalog između prošlosti i sadašnjosti, gde se bezvremenski komadi ponovo osmišljavaju kroz prizmu modernosti. Šon O’Praj, u svojoj ulozi lica kampanje, postaje pripovedač, pozivajući nas da ponovo razmotrimo šta znači biti stilizovan i savremen.

Luxury Experience