Savršena kombinacija elegancije i ležernosti

Nova kolekcija za sezonu proleće/leto 2022. godine brenda Brunello Cucinelli, predstavlja savršene komade za sve muškarce koji vole elegantnu garderobu...

Sledeća sezona će se otvoriti prefinjenim linijama odela, po kojima je italijanska kuća prepoznatljiva, nastavljajući se sa redizajniranim komadima odeće, kreiranim novim pristupom i u nešto ležernijem maniru. Celokupna nova kolekcija veoma je slojevita i nudi obilje opcija za oblačenje povodom svake prilike.

Modeli Mark Vanderlo i Džejms Turlington pozvani su kako bi ova kolekcija bila predstavljena na najbolji mogući način, donoseći uvid u modernije izdanje proverenih krojeva brenda Brunello Cucinelli. Startujući sa najnovijim linijama različitih komada odeće, ovaj par inspiriše u modelima koji nude fleksibilni pristup oblačenju i predstsavljaju način za stvaranje ekstravagancije i praktičnosti.

Jasan modni pravac dolazi sa teksas pantalonama, antilop prslucima, kariranim košuljama i brojnim drugim komadima. U međuvremenu, jakne dvorednog i jednorednog kopčanja opuštene siluete dolaze zajedno sa proširenom ponudom pantalona. Brunello Cucinelli donosi i veliku paletu boja, pokrivajući opseg od svetlo neutralnih, preko bež i nijansi mekog peska, do sivih tonova.

Muški Magazin

Luxury Experience