Savršen spoj sporta i mode - ekskluzivna Dior kolekcija za Pari Sen Žermen

Za sezonu 2022/2023, Dior će nastaviti da kreira garderobu za fudbalski tim Pari Sen Žermen.

Ne samo to, kreativni direktor Kim Džons je takođe pripremio kolekciju ekskluzivnih odevnih komada za igrače PSŽ-a. Ekskluzivna kolekcija brenda Dior za Pari Sen Žermen je savršen spoj sporta i mode. Širok spektar izbora se u velikoj meri fokusira na ležerne i elegantne odevne komade u crnoj boji. Kim Džons kreirao je kolekciju imajući na umu estetiku i etos fudbalskog kluba, koji se poklapaju i sa etosom francuske kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

Uzbudljiva kolekcija uključuje Harington blejzer, pleteni džemper i polo majicu, a svi komadi su ukrašeni inicijalima „CD“ i vezenim ablemom Pari Sen Žermena. Dior Explorer crne kožne derbi cipele sa prepoznatljivim potpisom francuske kuće u odgovarajućim tonovima, kao i luksuzna torba Dior Lingot koja uključuje čuveni „CD“ dijamantski motiv takođe su deo ove kolekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Za sofisticiraniji i doteraniji izgled, Džons je dizajnirao prilagođenu formalnu odeću za svakog igrača. Fokusirajući se na savoir-faire brenda, ključni komadi uključuju kaput od kašmira, odelo i košulju, dok elegantne odevne kombinacije upotpunjuje šal od kašmira, svilena kravata, crni ili tamnoplavi kaiš koji daje dodatnu sofisticiranost svečanoj odeći. Sve ove ekskluzivne kreacije su idealne da podignu stil tima Pari Sen Žermena za predstojeću sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Povodom lansiranja kolekcije francuska modna kuća objavila je fotografije nove reklamne kampanje u kojoj je učestvovalo nekoliko igrača Pari Sen Žermena. U modnoj kampanji koju je režirao Til Janz, Renato Sanšes, Fabian Ruiz, Kejlor Navas i Nuno Mendes poziraju u novim Dior komadima na Pari Sen Žermen terenu. Na nizu drugih fotografija videćete Kilijana Mbapea, Lionela Mesija i druge igrače koji nose večernju odeću.

Luxury Experience