Salvatore Ferragamo predstavlja mladalačku kolekciju inspirisanu istorijom

Najnovija Salvatore Ferragamo kolekcija za muškarce predstavlja povratak stilu i eleganciji iz vremena koja su davno prošla…

Italijanski brend predstavio je svoju novu Tornabuoni 1927 kolekciju, koja u sebi spaja klasični dizajn sa modernim materijalima. Nasleđe brenda nalazi se u centru pažnje, jer čitav asortiman predstavlja omaž njihovom butiku u Firenci i Feragamovom povratku u Italiju 1927.godine, nakon velikog uspeha u Holivudu.

Tornabuoni kolekcija predstavlja ležerni osećaj koji odiše kvalitetom i neprikosnovenim šik detaljima. Svi komadi su nonšalantno stilizovani za vikend i uživanje, na uštrb nešto formalnijih prilika. Iako aksesoari ove kolekcije imaju koren u istoriji, ona je i dalje mladalačka, noseći težinu svog pedigrea sa lakoćom.

Luksuzna ponuda sadrži velike i male kožne komade, obuću i odeću. Komadi koji se najviše ističu su Salvatore Ferragamo kožna tote tašna, ikonične vozačke mokasine i šik tašna za jedrenje. Tote tašna napravljena je od mekane kože, a dobila je postavu od somota, dok je dostupna u beloj i crnoj boji.

Takođe napravljena od mekane kože, torba za jedrenje je dostupna u maslinastoj i crnoj boji, ima opuštenu, mekanu formu i dekorisana je 1927 logoom. Ukoliko želite da proširite svoju kolekciju obuće, Salvatore Ferragamo mokasine su sjajan izbor ove sezone, a dostupne su u velikom broju boja.