Ružičasto Gucci odelo Rajana Goslinga je hit leta

Rajan Gosling se na premijeri filma „Barbie” pojavio u pastelnom ružičastom odelu, sa ružičastom košuljom i bež cipelama... Glumac je navikao da svoj stil prilagođava promotivnim potrebama filmova u kojima glumi.

Uz defile brojnih zvezda, 9. jula u Los Anđelesu premijerno je prikazan dugo očekivani film „Barbie”. U glavnim ulogama, Margo Robi, Niki Minaž, Majkl Sera i Isa Rej susreli su se na... ružičastom tepihu postavljenom za tu priliku u Shrine Auditorium. Međutim, koliko god da su njihovi stajlinzi bili glamurozni, svi su ostali u senci baš zbog Rajana Goslinga.

Glumac - koji igra Kena u filmu koji će verovatno biti jedan od letnjih hitova - pojavio se u pastelno ružičastom Gucci odelu, elegantno kombinovanim sa ružičastom košuljom i bež cipelama.

Gosling je takođe nosio ogrlicu koja je imala malo misterije. Medaljon je sadržao slovo „E“ u Barbie fontu. Pošto je njegovo puno ime Rajan Tomas Gosling, to ne može biti referenca na njegovo ime, što je navelo neke da spekulišu da se radi o Evi Mendes, sa kojom je u vezi 11 godina ili njegovoj starijoj ćerki Esmereldi.

Ovo nije prvi put da je Gosling prilagodio svoj stil potrebama promocije nadolazećeg filma Grete Gervig. U prethodnom pojavljivanju, nosio je TAG Heuer Carrera sat sa ružičastim brojčanikom od 3.200 dolara, koji je kombinovao sa pastelno plavim odelom i ružičastom košuljom.

U intervjuu, glumac je odgovorio i onima koji tvrde da je prestar (42) da bi igrao izmišljenu lutku. „Za one koji ne žele da se igraju sa mojim Kenom, postoji mnogo drugih Kenova za igru“, rekao je glumac.

Očekuje se da će film „Barbie” u bioskope doći 21. jula. Što se tiče ružičastog odela Rajana Goslinga, ono je verovatno napravljeno posebno za tu priliku jer nije dostupno u Gucci online prodavnici.

Luxury Experience