Roger Federer by JW Anderson: otkrijte jesenju kolekciju UNIQLO 2023

Više slika

Više slika

Kada dva poznata saradnika udruže snage, nastaju sveže i uzbudljive kolekcije.

Kolekcija jesen/zima 2023 Roger Federer by JW Anderson za brend UNIQLO čini upravo to, ujedinjujući ležerni stil teniske ikone Rodžera Federera i irskog dizajnera Džonatana Andersona za inovativnu LifeWear liniju.

Federer i Anderson imaju dugogodišnju vezu sa brendom UNIQLO, pošto su prethodno uneli u kolekcije brenda svoje prepoznatljive stilove. Ovog puta, saradnja dodaje novu dimenziju njihovom partnerstvu, sa Federerovim opuštenim ličnim stilom i savremenim dodirom Džonatana Andersona.

U cilju lakoće i udobnosti na terenu i van njega, ova kolekcija pruža mešavinu sportskog duha sa svežom, modernom privlačnošću. Ne radi se o formalnosti, već o predlaganju modernih klasika koji su u skladu sa današnjim načinom života.

Neutralni tonovi, lagane tople postavljene parke, jakne sa rajsferšlusom i duksevi sa dugim rukavima upućuju na ležeran, ali prefinjen izgled. Kežual tema se nastavlja sa trenerkama, džoger pantalonama i šortsevima koji nude stilski izgled bez žrtvovanja udobnosti. Čak i vrhunski džemper dugih rukava sa okruglim izrezom od jagnjeće vune odiše stilom i ležernošću i pogodan je za svakodnevno nošenje.

UNIQLO Roger Federer by JW Anderson kolekcija jesen/zima 2023. biće lansirana 28. avgusta 2023.

Luxury Experience