Rajan Gosling je zvezda nove Valigeria Gucci kampanje

Kuća Gucci ima novo i veoma zgodno zaštitno lice, a to je niko drugi do sam „Sivi čovek“ - Rajan Gosling.

Najava brenda Gucci da će holivudski glumac Rajan Gosling biti novo zaštitno lice slavne modne kuće verovatno nikoga nije iznenadila. I to nije zato što činjenica nije važna, već uglavnom zato što su se mnogi pitali kako je trebalo toliko vremena da dođe do ove saradnje.

Ovog leta, Gosling je otišao na svetsku turneju da promoviše svoj novi film, Sivi čovek. Tokom promocije nedavno objavljenog filma, uspeo je da dospe na naslovnice širom sveta zahvaljujući još jednoj produkciji u kojoj glumi. Rajana Goslinga ćemo videti uskoro u ulozi Kena, partnera Barbi, čuvene Mattel lutke, koju igra Margo Robi.

Gosling je bukvalno ušao u ulogu: fotografisan je u ružičastim odelima, pastelnom sakou u kombinaciji sa svilenom košuljom na pruge, menta pantalonama i belim mokasinama, koje je dizajnirao Gucci. I tu je negde počela ljubav između glumca i italijanskog luksuznog brenda.

I baš tako, Gosling se našao u glavnoj ulozi u novoj Gucci Valigeria kampanji (usredsređenoj na putnu opremu brenda), koju je režirao fotograf Glen Ličford.

Goslinga možemo videti kako nosi različite komade iz kolekcije Gucci Savoy. Na jednoj fotografiji on gura hotelska kolica sa Gucci prtljagom dok nosi odelo u stilu 70-ih. Na drugoj, nosi havajsku košulju iz Gucci kolekcije za proleće 2022, okružen koferima i torbama sa poznatim GG monogramom.

Kreativni direktor Alesandro Mikele ekskluzivno je odabrao Rajana Goslinga za novog ambasadora brenda, najavljujući ga kao savršeno otelotvorenje Gucci ideala. Pridruživši se ligi drugih međunarodnih zvezda kao što su Džered Leto, Hari Stajls i Lana Del Rej, kanadski glumac je sada deo kuće Gucci i fanovi su vrlo uzbuđeni.

Povodom saradnje, kreativni direktor brenda, Alesandro Mikele, izjavio je: „Putovanje za Gucci nikada nije bilo jednostavno fizičko iskustvo. Gucci je brend koji prati umetnike, pisce, glumce i režisere na njihovim holivudskim putovanjima“.

Imajući to na umu, dodavanje Goslinga spisku ambasadora modne kuće je bilo samo pitanje vremena.

Luxury Experience