POLO Ralph Lauren predstavlja novu klasičnu kolekciju

I u muškoj i u ženskoj garderobi, postoje određeni odevni komadi koji sačinjavaju osnovu svih odevnih kombinacija koje ćemo osmisliti…

Bela košulja, jednostavna majica, tamne farmerke i klasične pantalone su neke od opcija koje bez reserve pronalaze svoje mesto u našim garderoberima, ali će se mnogi složiti sa nama da su polo majice nezaobilazna opcija, namenjena kako formalnom, tako i uzvišenom ležernom stilu. U kombinaciji sa jednostavnim pantalonama, bermudama, suknjom ili kilotama, polo majice mogu izgledati besprekorno.

Brend koji nas uvek oduševljava svojim kolekcijama gde su polo majice obavezni detalj jeste POLO Ralph Lauren. U njihovoj najnovijoj kolekciji za muškarce, slavni brend kreirao je versatilne komade koje možete nositi u svim prilikama, a koji su, kao i uvek do sada, otelotvorenje Ralph Lauren životnog stila.

Modeli Hamid Onifade, Velington Grant i Dae Na, ponovo su se pojavili u kampanji koja prati novu kolekciju – trio je pozirao za portrete na otvorenom, naspram veličanstvenih okruženja akcentovanih tamnim drvenim stolom, kožnom foteljom, kovčezima i knjigama.

Ležerni i krojeni, POLO komadi premošćuju razlike između luksuza, stila i komfora. Tokom opuštenih dana, možete nositi džemper od kašmira sa kapuljačom, dok u formalnijim prilikama možete odabrati sako sa štraftama. Koja god opcija da vam je potebna – u polo Ralph Lauren garderoberu ćete je sigurno pronaći.