Polo Originals predstavlja ključne momente jesenje mode

Više slika

Više slika

Na putu koji ostavlja letnje nautičke avanture iza sebe, Polo Originals doslovno menja brzinu za jesen-zimu 2023…

Narativ brenda za ovu sezonu, natopljen elegancijom i pobunom, odaje počast čuvenoj Tourist Trophy moto-trci, takmičenju poznatom koliko po svojim stilizovanim trkačima, toliko i po svojim opasnim krivinama.

Razvijajući se na svetom asfaltu trkališta Goodwood u Engleskoj, kampanja nudi scenu koja spaja prošlost i sadašnjost. Iza objektiva, Ričard Fibs hvata ovu alhemiju, unoseći u svaki kadar neosporni Ralph Lauren šarm - jednake delove privlačnosti i sofisticiranosti.

Kampanja privlači neka nova lica zajedno sa već poznatim ljudima koji su postali otelotvorenje njihovog duha. TikTok senzacija Džejkob Rot iz Elevator Boysa pridružuje se ekipi, zajedno sa modelima Nijo Malikom, Tristanom Pejnom, Juhjung Kangom, Rudijem Vervijem i Riši Robin. Njihova prisutnost povezuje kolekciju u šaroliku mešavinu, gde vuneni džemperi besprekorno plešu sa vintage-inspirisanim trkačkim jaknama.

Ove sezone, Polo Originals predefiniše prilagođeni izgled koji je njegov zaštitni znak. Zamislite to kao primirje između sofisticiranog sela i trkačke staze: savez savršeno krojene vune sa apetitom za sirovu, nefiltriranu brzinu. Svaki komad odaje počast drevnoj potrebi za finesom i hrabrošću.

Kolekcija je kaleidoskop uticaja - od preppy rugby etosa do odjeka Grand Prix privlačnosti. Ona je omaž učenim stilskim korenima Polo brenda, istovremeno unoseći sportsku estetiku koja ne bi izgledala neprimereno na vintage trkačkom posteru.

Luxury Experience