Pirs i Paris Brosnan zrače šarmom u Paul & Shark jesenjoj kampanji za 2023. godinu

Više slika

Više slika

Paul & Shark kampanja za jesen-zimu 2023. godine predstavlja priču obogaćenu toplinom porodičnih veza i elegancijom, u kojoj glavne uloge igraju niko drugi do Pirs i Paris Brosnan…

Sledeći korake Vanderlusa iz prošle sezone, Brosnan momci nose usklađene čokoladno smeđe čizme od prevrnute kože, suptilno ističući jedinstvo njihovog odnosa dok prelaze toskanske brežuljke.

Kampanja, pod nazivom "Priča o ocu i sinu", snimljena je kroz objektiv Đanpaola Sgure, koji vešto hvata suštinu sezone i intimu između oca i sina. Toskanska kulisa postaje zaseban karakter, pojačavajući privlačnost najnovijih kreacija Paul & Shark brenda.

Kao ambasador brenda, Pirs Brosnan vodi svog sina Parisa kroz uske ulice popločane kaldrmom, dok su obojica odevena u udobne pletene komade, klasičnu spoljašnju odeću i elegantne košulje, koje je odabrala stilistkinja Ana Delo Ruso. Pejzaž i odevne kombinacije bude osećaj vanvremenskog, kao da su Brosnan momci zakoračili u svet gde su moda i porodične veze temelj egzistencije.

Paul & Shark reklamna kampanja za jesen-zimu 2023 je narativ koji oslikava osnovne vrednosti brenda. Ova modna etiketa oduvek je bila više od same odeće; radi se o pričama koje pričamo i odnosima koje negujemo. Brosnani, u svojim besprekorno usklađenim izgledima, postaju oličenje ovog etosa, pozivajući nas da istražimo kolekciju i način života.

Kampanja nam služi kao podsetnik da je moda, u svojoj najboljoj formi, zajedničko iskustvo, dijalog između generacija, postavljen protiv pozadine sveta koji čeka da bude otkriven.

Luxury Experience