Pantalone na naduvavanje od skoro 2.000 dolara

Par pantalona na naduvavanje, razneo je čitav internet.

Kreirane od strane dizajnera neobične muške mode, Harikrishnana, ove balon pantalone prethodno su dobile izobilje pažnje na Instagramu, a sada se mogu kupiti za više od 1.000 dolara. Lateks pantalone prvi put su se pojavile na modnoj pisti tokom diplomske revije dizajnera na Londonskom modnom koledžu. Sada, ovaj dvadesetšestogodišnjak je sarađivao sa novom modno-umetničkom tržnicom, APOC store, kako bi svoju kreaciju učinio dostupnom ljudima iz čitavog sveta, odnosno onim hrabrim osoba koje bi želele da ih nose.

Harikrishnan, čiji se brend zvoe jednostavno Harri, nudi dva različita para online, pri čemu se oba prave po meri. Njegove pantalone dostupne su u svim dimenzijama, dok crni par, nazvan Black Limo, košta 1.160 dolara, a karnevalski, Striped Swirl, traži od vas 1.961 dolar.

Pantalone sa ultra širokim nogavicama su pripijene u struku, šire se oko butina i listova, i potom ponovo sužavaju na gležnjevima. Njihova preterana silueta postiže se upumpavanjem vazduha kroz Carmo 7 mm ventil koji se nalazi na njihovom dnu.

S obzirom na to da su statement pantalone napravljene od temperamentalnog lateksa, uz njih ćete dobiti brojna upozorenja. Na primer, ne smete ih “preduvati”, i uvek se morate prekriti slojem talka pre nošenja. Morate ih držati podalje od izvora toplote, dnevne svetlosti, metala i ulja. One nemaju rajsveršlus, tako da je bolje da posetite toalet pre nego što izađete u njima.

Harikrishnan je prethodno izjavio za britansko izdanje Vogue magazina da je ideju za kreiranje ovih pantalona dobio dok je šetao svog psa. Pokušao je da shvati kako on izgleda iz perspektive njegovog ljubimca, i tako je došao na ideju naduvanih pantalona.

Imate li dovoljno šlifa da ih ponesete?