Ovo nije sasvim obična aktentašna: Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju

Pažljivo dizajnirane tašne za novu generaciju poslovnih muškaraca.

Virdžil Ablo, kreativni direktor Louis Vuitton brenda i njihovog muškog odseka, upravo je lansirao The New Formals kolekciju, koja kreira luksuzni preokret u svetu tradicionalnih poslovnih aksesoara, uključujući i nezaobilaznu aktentašnu. Predstavljena serijom fotografija koje je uradio Johan Sandberg, nova linija se sastoji od sedam silueta će u Louis Vuitton buticima od proleća.

Za sada, ključni komadi uključuju mini Soft Trunk koja se može nositi dijagonalno preko tela. Tu je takođe i sasvim crna verzija Steamer PM torbe koja je takođe napravljena od vrhunske kože, a koja je akcentovala belim ravnim lancem. Aktentašne dolaze u varijantama od monogram i canvas kože, sa malo više rigidne strukture, dok se drugi modeli mogu vrlo lako saviti ispod ruke zbog svojih nežnih formi. Ukoliko često putujete zbog posla, prostrane poslovne tašne sa velikim džepovima napred, biće vam od velike koristi.

Estetika nove kampanje i samih dizajna odiše glamurom, što je samo po sebi svrsishodno. Možemo slobodno reći da Louis Vuitton brend ovom linijom zadržava svoju mladu klijentelu, dok istovremeno privlači druge muškarce koji imaju nešto konzervativniji ukus.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion