Nova formalna elegancija – Karlos Alkaraz u novoj Louis Vuitton kampanji

Započinjući svoju ulogu ambasadora kuće Louis Vuitton, koja je najavljena prošlog juna, Karlos Alkaraz dolazi u centar pažnje u svojoj prvoj kampanji za ovu uglednu modnu kuću…

Proleće-leto 2024 godine oživljava kroz stil teniske senzacije, uhvaćen objektivom fotografa Danijela Džeksona. Sa visinom od 185cm, Alkaraz neprisiljeno prenosi svoju atletsku veštinu sa teniskog terena u kampanju, obogaćujući najnovije muške dizajne Louis Vuittona plesnim gracioznostima.

Nova kolekcija redefiniše etos poslovne formalne odeće, uzdižući je do umetničke forme. Možemo slobodno reći da kolekcija kombinuje karakteristične elemente kuće, kao što su precizno krojena odela sa monogramima, sa grafičkim uzorcima koji ukrašavaju pantalone i košulje. Rezultat je uređeni garderober koji predstavlja svežu, ali sofisticiranu viziju onoga što muškarci mogu nositi u savremenom poslovnom okruženju.

Pre nego što je kročio u svet Louis Vuitton, Karlos Alkaraz nije bio stran modnom svetlu. Teniska zvezda je prethodno privukla pažnju kao zaštitno lice ponude donjeg veša Calvin Klein. Međutim, njegova trenutna uloga mu pruža novu modnu platformu koja spaja njegov sportski talenat sa beskrajnom elegancijom ikoničnog brenda.

Luxury Experience