Nova definicija ležernog stila za muškarce

Nakon godinu dana uživanja u ležernim odevnim komadima, granice opuštene garderobe nikada nisu bile zamagljenije…

Ipak, Luxury Leisurewear kolekcija brenda Ermenegildo Zegna podseća nas da komfor i prefinjenost nisu međusobno isključivi. Predstavljena kao delo proleće 2021 kolekcije, nova linija ispunjena je uzvišenim varijantama ikoničnih ležernih komada, kao što su polo majice, džemperi i slip-on patike. Pored toga, linija sadrži i nekoliko funkcionalnih komada, kao što je vodootporna jakna, pametne džoger pantalone sa kargo džepovima i anorak jakna, koja nas više asocira na luksuznu duksericu.

Ukoliko vam odeća predstavljena u novoj liniji deluje kao da je namenjena za otvoreni prostor, znajte da je to namerno: svi komadi se lako mogu spakovati, asocirajući nas na život izvan okrilja naših domova. Inspirisana promenljivim životnim stilovima i prioritetima, nova kolekcija poštuje tradicionalni fokus Zegna brenda i njihovu stručnost kada se radi o krojenju stvari za muškarce, čak i onda kada se za to koriste nežniji i mekši materijali, kombinovani sa sportskim siluetama. Finalni rezultat je pametna linija multifunkcionalnih komada koji su kreirani u skladu sa svim visokim Zegna standardima.

“Luxury Leisurewear je dizajnirana za muškarce koji žive u sadašnjosti. Redizajnirali smo svoje klasike, tako da oni reflektuju kulturni zeitgeist i promenljivo vreme u kom uživamo, živimo i radimo na jednom mestu, uz lični komfor kao prioritet”, objašnjavaju iz brenda.

Inače, Ermenegildo Zegna nije jedini high-end brend za muškarce koji ispituje liminalni prostor između onog što su muškarci nosili kod kuće otkom pandemije i onoga šta će nositi kada konačno budu spremni da ponovo postanu deo sveta. Brioni i Bred Pit su predstavili svoju zajedničku liniju o kojoj smo već pisali.

Ipak, ako je Zegna kolekcija više refleksija vašeg stila, znajte da sve komade možete kupiti već sada, sa cenama koje idu od 495 do 3.995 dolara.