Neverovatna saradnja za predstojeće leto

Da li možete zamisliti rezultat zajedničkog projekta Italije i Japana?

Ukoliko vam to ne polazi za rukom, olakšaćemo vam predstavljanjem nove saradnje koja je već izazvala neverovatno uzbuđenje u čitavom svetu. Japanski sportski gigant, Onitsuka Tiger, udružio se sa italijanskom modnom kućom Maison Valentino, kako bi zajedno kreirali limitiranu capsule kolekciju patika.

Možemo slobodno reći da nijedne patike nisu izazvale ovoliko uzbuđenja, sve do sada. Saradnja je inače deo jesen/zima 2020 muške kolekcije, a predstavlja interesantni preokret u dizajnu ikoničnih Mexico 66 SD patika. Klasični model dobio je preobražaj u nekoliko fantastičnih nijansi, kao što su fluorescentno žuta, pink, neon narandžasta i bela, u kombinaciji sa Valentino V logoom sa strane, koji akcentuje dinamizam svake boje. V se nalazi iznad Onitsuka Tiger štrafte koja je ručno oslikana, a zajednički logo dva brenda može se videti na jeziku i ulošku patika.

Ukoliko vam se dopada ono što vidite, znajte da će kolekcija zvanično biti lansirana ovog leta, dok će cena modela biti objavljena kada se približi prvi dan prodaje. Za sada, znamo da će ova četiri modela biti dostupna u odabranim Valentino buticima, kao i online.

 

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion