Neutralna lepota nove Dior Men kolekcije

Dok se polako približavamo sezoni godišnjih odmora, bezbrižnih dana ispunjenih izležavanjem, kontemplacijom i opuštanjem, Kim Džouns nam predstavlja svoj novi pristup Dior Men kolekciji…

Naginjući se ka neutralnim tonovima, Dior Resort 2022 kolekcija akcentuje fluidne forme. Uzvišeni osnovni komadi, poput jakne od somota ili pantalona širokih nogavica postaće obeležja garderobe koja je fokusirana na ležerni izgled.

Džouns, koji je dobro upoznat sa grafičkim izjavama, ponudio nam je leopard dezene, u kombinaciji sa cvetnim i Dior Oblique logoima. Jedan od najbrže rastućih segmenata ovog brenda – patike – dobio je posebnu pažnju. Džouns je kreirao reference ranijeg rada Marka Boena novim stilovima, poput B30, koji je dobio srcoliki CD logo.

U međuvremenu, Džouns je angažovao Breta Lojda za kreiranje ovosezonskog lukbuka. Odlučujući se za prirodnu atmosferu koja reflektuje Dior Men kolekciju, Lojd je fotografisao modele Ludviga Vilsdorfa, Malika Bodijana, Tačera Torntona i Vusanga Kima. Modeli su uneli svoj mladalački stav u čitavu priču, što je samo dodatno akcentovalo Džounsov prefinjeni pristup krojenju.