Najbolji muški trenč mantili – za savršeno moderni prelazak iz zime u jesen

Najbolji muški trenč mantili – za savršeno moderni prelazak iz zime u jesen

Pogledajte galeriju
Broj slika: 15

Trenč mantil je obeležje svakog stilskog garderobera, bez obzira na to da li se radi o muškarcima ili ženama…

Pitate se ko je prvi kreirao ovaj vanvremenski komad koji po svemu sudeći nikada neće izgubiti na popularnosti? Pa, dva britanska brenda – Aquascutum i Burberry – tvrde da ova titula pripada njima i verovatno nikada nećemo moći da saznamo ko je od njih prvi kreirao ovaj komad. Ipak, ono što definitivno znamo da je vam je trenč mantil apsolutno neophodan u garderoberu ukoliko želite da izgledate stilizovano i uglađeno gde god da krenete.

Originalno kreirani u vojne svrhe, trenč mantili su ultimativna garderoba za kišu, kreirana od nepromočivog gabardina sa dodatnim detaljima. Ne samo da su neverovatno praktični, trenč mantili su obeležja elegancije i romantike davno prošlih vremena.

Najbolji muški trenč mantili odišu određenim kul vibracijama sa svojim klasičnim krojevima i siluetama. Bilo da odaberete model na dvoredo ili jednoredo kopčanje, sa kaišem ili bez njega, sa ili bez epoleta, bićete oduševljeni udobnošću koju vam nudi, dok istovremeno izgledate prefinjeno i stilski. Iako su kreirani kao garderobe prelazne sezone, trenč mantili se mogu nositi tokom čitave godine.

Baš iz tog razloga, sastavili smo za vas vodič za kupovinu, gde možete otkriti petnaest najboljih trenč mantila za muškarce, odabrati svoj favorit i krenuti u kupovinu. Udobno se smestite i prelistajte našu galeriju!

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience