Mr Porter i Brunello Cucinelli ekskluzivna kolekcija

Online prodavac muške odeće, Mr Porter, ima saradnju sa najekskluzivnijim modnim brendovima.

Sada ovu saradnju odvodi na viši nivo saradnjom sa italijanskim brendom Brunello Cucinelli i kreiranjem ekskluzivne kolekcije od 60 premijum komada odeće.

Poznato je da je italijanski modni brend omiljen među mnogim uticajnim ličnostima, kao što je na primer Mark Zakeberg, koji obožava njihove klasične sive majice, ili Opra Vinfri koja je godinama posvećeni klijent brenda.

Nova kolekcija obećava dosta odeće za prelazni period uključujući i 32 ready-to-wear komada kao što su krznene bomber jakne, corduroy pantalone, džemperi, sportski kaput ili drugo.

Kada je obuća u pitanju u ponudi je 8 stilova od antilop dubokih cipela pa do patika u neutralnim tonovima koje možete nositi uz sve.

Što se aksesoara tiče, oni uključuju dve braon kožne torbe od glatke i prevrnute kože, kao i dva kožna ranca sa dva prednja džepa, šalove, pletene kape, kačkete i rukavice.

Brunello Cucinelli kreira prestižnu i luksuznu odeću već više od 40 godina.

Nova kolekcija koja je rezultat saradnje sa MR Porter platformom kreće se od $325 pa sve do $11,995 koliko košta kaput do kolena na dvostruko kopčanje.

N.V.T.

Izvor Robb Report