Moderna vizija elegancije u novoj Giorgio Armani kolekciji

Više slika

Više slika

Giorgio Armani kolekcija za jesen-zimu 2023. godine spaja klasičnu eleganciju i savremeni pogled...

Nova sezonska ponuda nastaje iz neutralne palete boja uz bogatu teksturu, savršeno izrađenu u komadima poput sakoa od čistog vunenog buklea sa jednim kopčanjem - tkanine koje odražavaju krojačku tradiciju su suština ove kolekcije.

Nova sezona je prisutna na prvi pogled putem šik kataloga sa modelima Markom Vanderluom Jr., Gabrijelom Fronterom, Habibom Masovicom, između ostalih. Elegancija i raznovrsnost prožimaju kolekciju, sa ponudama poput pantalona od čiste vune, svilenih kravata sa žakardnim uzorkom i luksuznih baršunastih jakni.

Jakna od ovčje kože sa pepeljastim printom u "houndstooth" dezenu spaja teksturu i dizajn, dok desenirana svilena majica, džemperi sa žakardnim uzorkom i vojničke pantalone od čiste vune pružaju opušteniju, ali sofisticiranu estetiku. Antilop čizme do članaka, kožne čizme i cipele na pertlanje od kože predstavljaju savršene finiše ove linije.

Sveukupno, Giorgio Armani kolekcija za jesen-zimu 2023 nas podseća na posvećenost brenda klasičnoj estetici uz inkorporiranje modernog stava. Elegancija je na čelu za Armanijevog muškarca, sa komadima koji variraju od svilene košulje regularnog kroja i vunenih i kašmirskih pantalona do dvostrukih kašmirskih jakni i čizama od jelenje kože.

Luxury Experience