Massimo Dutti predstavlja suptilnu muževnu eleganciju

Više slika

Više slika

Modeli Dante Šek i Baptist Radufe nose komade iz Massimo Dutti Studio kolekcije za jesen-zimu 2023…

Kako opadaju jesenji listovi, Massimo Dutti ponovo posmatra svoju novu Studio kolekciju. Brend upravlja slojevima kao simfonijom modernih proporcija. Fotografisani od strane Robija Lorensa, modeli Baptist Radufe i Dante Šek postaju živi potezi ove umetničke vizije, dok njihove opuštene šetnje urbanim pejzažima hvataju samu suštinu kolekcije.

Gradski ambijent odražava ambiciju Massimo Dutti brenda: spojiti puls savremenog života sa trajnom elegancijom klasičnog stila. Paleta boja - mornarsko plava, smeđa, crna i bež - ne deluje kao ograničenje već kao pozornica, omogućavajući teksturama i nijansama da obave svoje nijansirane uloge. To je stišani spektar koji povećava taktilnu bogatost odeće, čineći svaki komad tiho, ali duboko izražajnim.

Za Massimo Dutti, praktičnost nije žrtvovana na oltaru stila; ona se slavi. Studio kolekcija uspešno zadovoljava spektar muških potreba sa lakoćom iskusnog mornara koji upravlja poznatim vodama. Ova linija je pažljivo odabrana antologija osnovnih komada, od džempera od merino vune i svile do suženih pantalona sa štepovima.

Bilo da je reč o šaptu mikro-tvida u pamučnom mantilu ili samouverenom kroju elegantne košulje, Studio kolekcija Massimo Dutti je majstorstvo ravnoteže između prolaznog i večnog. To je više od mode; to je priča ispletena nitima i aspiracijama.

Luxury Experience