Louis Vuitton predstavlja letnju kolekciju za muškarce

Louis Vuitton upravo je predstavio svoju Summer 2021 kolekciju za muškarce, koju potpisuje Virdžil Ablo…

Sa američkim reperom 21 Savage u glavnoj ulozi, ova kolekcija sadrži uobičajene krojeve sa odvažnim i eklektičnim bojama i dezenima. Sadržeći sve – od pastelno obojenih odela do šortseva havajskog dezena, novi asortiman je primamljiv i zabavan, predstavljajući na savršen način Abloov narativ.

Čuveni Louis Vuitton monogram dezen dobio je osveženje, ovoga puta u akvarel dezenu u bojama duge. Predstavljajući kreativnu i živahnu sezonu leta, kolekcija je namenjena dugim noćima i toplim danima. Deo kolekcije kreiran je i sa ekološkog stanovišta, dok se Louis Vuitton brend obavezao eco-friendly dizajnerskoj strategiji, koja će do 2025.godine uključivati sve njihove proizvode. U novoj kolekciji, paleta boja kreirana je bez hlora ili metala, dok je upotrebljeni pamuk dobio BCI i GOTS sertifikate.

Na kraju, Virdžil Ablo takođe je predstavio i novi asortiman aksesoara, uključujući čuvenu Keepall siluetu u istom koloritnom monogramu, bucket šešire, tašne, emajlirano prstenje, kaiševe sa dva lica i mnogo toga drugog. Naravno, cipele su takođe deo ove priče, uključujući platnene i kožne patike, kao i gumene mulsice.

Čitavu kolekciju možete videti u galeriji.