Louis Vuitton lansira savršene patike za muškarce

Louis Vuitton predstavlja brend zadužen za kreirenje stvari namenjenih našim plakarima, ali i svemu izvan njih...

Ovoga puta, čuveni brend teži ka tome da transformiše naš spoljni život i kako deluje, ne postoji ništa što bi na tom putu imalo pravo da ih zaustavi. Francuska luksuzna marka očigledno cilja ka dostizanju prestižne pozicije u svetu sportske opreme i različitih pomagala namenjenih zabavi na otvorenom, nalik šatorima za kampovanje, skimboards biciklama neverovatnog dizajna i A View linijom patika.

Louis Vuitton nastavlja svoj put u skejterskom svetu sa novim patikama brenda, izvanrednog izgleda i potpuno prilagođenim svim potrebama ovog ekstremnog sporta. Kao deo muške prolećne kolekcije za sledeću godinu, nova linija patika predstavlja saradnju profesionalnog skejtera Lusijena Klarka i dizajnera Virdžila Abloa, umetničkog direktora kompanije Louis Vuitton, a dolazi sa savršenom mešavinom stila i svega najboljeg iz skejterskog sveta.

Jednim pogledom na fotografiju, možemo se uveriti da prva linija skejterskih patika francuskog luksuznog brenda izgleda kao pun pogodak, veoma dopadljiv model u tehničkom i tekstilnom smislu, sa obiljem kožnih detalja koji ga ističu. Glavni aspekti zaduženi za potpuno izdvajanje novih Louis Vuitton patika od ostalih, jesu svetlucavi detalji na njihovom gornjem delu, jezik kompletno kreiranom od tehničke pene i poliuretina. Ime popularnog skejtera ugravirano je blizu đona, odmah pokraj ikoničnog LV cvetnog i monogramskog simbola.

Nove patike dolaze u tri kombinacije boja, crnoj i narandžastoj, beloj i naradžastoj i plavioj, dok za sada nemamo bilo kakve informacije vezane za cenu, ali svakako, ukoliko imamo u vidu veličinu i ljude koji stoje iza projekta, ona neće biti mala.