Loro Piana zimska priča: neutralne nijanse i udobne teksture

Više slika

Više slika

Praznična kolekcija 2023 brenda Loro Piana otkriva zimsku priču ispunjenu toplinom i elegancijom po kojoj je brend poznat...

Model Jozri Detre otelotvoruje ovu sezonu, predstavljajući smirenu garderobu, punu udobnosti i stila. Sa paletom boja inspirisanom zemljanim i prigušenim nijansama, kolekcija govori o mirnoći zime, nudeći spektar neutralnih boja koje se besprekorno usklađuju sa prirodnim pozadinama sezone. Ove nijanse odražavaju zimski pejzaž i nude svestranu podlogu za sofisticirane slojeve koje Loro Piana vešto komponuje.

Kolekcija se ističe sa kožom od ovčetine, donoseći na prvi plan raznolik niz komada koji obećavaju toplinu i pravu modnu izjavu. Od plišane topline kaputa od ovčetine do ležerne elegancije pulovera sa 3/4 rukavima, svaki komad slavi taktilni luksuz.

Pantalone sa prevojem i farmerke služe kao osnova suprotnosti bogatim teksturama, nudeći ravnotežu i dodir svakodnevnog u inače eterealnom kvalitetu kolekcije.

Zaštita od hladnoće dolazi u obliku elegantne prošivene puf jakne u beloj boji, akcentovane crnim i crvenim detaljima, nudeći nam pravu zaštitu od ledenog zuba zime. U međuvremenu, asortiman džempera, od klasičnih modela s okruglim izrezom do raskošnih rolki, dodaje osnovni sloj topline za opušteno svakodnevno nošenje i sofisticirane sezonske ansamble.

Luxury Experience