Loro Piana jesen/zima 2024: proslava 100 godina veštine

Više slika

Više slika

Jesen/zima kolekcija Loro Piana za 2024. godinu predstavlja majstorsku proslavu stogodišnjice brenda, koja obuhvata suštinu bogate istorije u luksuznim tekstilima...

Sa fiori di cardo, cvetom čička, u srcu svoje linije, kolekcija odaje počast tradicionalnim praksama koje su godinama unapređivale Loro Piana kašmir. Ovaj simbol, duboko ukorenjen u identitetu brenda od 1951. godine, predstavlja posvećenost modne kuće izuzetnosti materijala i spajanje istorije sa inovativnom tekstilnom tehnologijom.

Loro Piana pristupa novoj sezoni sa paletom boja koja je odabrana kolekcija tonova zemlje i senke, gde prigušene nijanse venus rice, tundra i dusty khaki oslikavaju portret jesenjeg mira, upotpunjen dubokim nijansama steel brown i tamne Vicuñe.

Kolekcija ove sezone spaja sofisticiranu paletu boja sa odabranim luksuznim tkaninama, pri čemu je svaka odabrana zbog svojih specifičnih kvaliteta. CashDenim redefiniše džins svojom izuzetnom mekoćom, dok vuna Gift of Kings pruža neuporedivu toplinu i finesu, zahvaljujući poreklu od merino ovaca u Australiji i Novom Zelandu. Pecora Nera vuna, retka i dobijena od crnih merino ovaca, pruža jedinstvenu dubinu i teksturu. Značajno je da kolekcija integriše grafen, materijal koji se slavi zbog izuzetnih termalnih osobina, obezbeđujući optimalnu termalnu udobnost.

Odevni komadi su pažljivo dizajnirani za svesnog Loro Piana čoveka različitih potreba. Svaki komad, od nestrukturiranih blejzera do mekih, ali odlučnih kaputa, izrađen je da oslikava osećaj opuštene sofisticiranosti. Odevni komadi za spoljašnje slojeve, uključujući luksuzne košulje od vune sa krznom i izolovane jakne od perja, obećavaju raznovrsne opcije stilizovanja i udobnu toplinu. Prelazeći na večernje odevne kombinacije, moramo reći da one predstavljaju trijumf suptilnog luksuza, sa smokingom i kožnim kaputima od ovčje kože koji nude opuštenu rafiniranost, savršenu za večernju eleganciju.

Taktilno zadovoljstvo svilenih rolki i sofisticiranih košulja sa ovratnikom Spagna dodatno pojačava ovu sliku. U međuvremenu, obuća poput Derby cipela, mokasina i cipela od antilopa pružaju osnovu klasičnog stila. U isto vreme, predimenzionirana Bale torba i torba za vikend inspirisana razbojem inkorporiraju korisnost u luksuzne dizajne. Aksesoari upotpunjuju priču svakog izgleda, osiguravajući da je Loro Piana čovek opremljen dostojanstvom i praktičnošću za svaku priliku.

Jesenja/zimska kolekcija Loro Piana za 2024. godinu prikazuje nosivu umetnost, odražavajući bogatu istoriju krojačke veštine. Kolekcija poziva na istraživanje složenih tekstura i vizuelne privlačnosti tkanina koje poštuju Maison-ovu tradiciju dok omotavaju nosioce u zagrljaj modernog luksuza.

Luxury Experience