Leo Mesi i Serhio Ramos upravo su postali najlepše obučeni fudbaleri na svetu

Igrači Pariz Sen Žermena nose samo Dior.

Kažu da stil ili imate ili ga nemate i da ako ste jedan od srećnika i imate ga, možete se dobro obući kupujući odeću čak i u supermarketu. Međutim, imati priliku i privilegiju da vaša odeća nosi potpis Diora - poput igrača Pariz Sen Žermena za ovu i narednu sezonu - menja stav „imate ili nemate“.

Na kraju krajeva, pravila, aksiomi i predviđanja za budućnost postoje samo da bi se pobili. Da li je neko mogao da zamisli da će Leo Mesi i Serhio Ramos ne samo igrati u istom timu, već će i izgledati kao blizanci koji nose iste kreacije Kim Džonsa?

Ali da vidimo šta je tačno uključeno u zvaničnu garderobu igrača Pariz Sen Žermena.

Dva izgleda, jedna (divna) paleta boja

Pre svega, treba napomenuti da su kreacije Kim Džonsa dizajnirane u crnim i tamnoplavim nijansama. Takođe, "capsule" garderoba uključuje komade sposobne za formiranje stajlinga za sve prilike – od ležernih do formalnih.

Ležeran izgled sastoji se od jakne, pletenog džempera i polo majice, sve završeno izvezenim grbom Pariz Sen Žermena i logom CD-a. Par cipela od crne kože, na kojima se ističe uzorak sa slovima kuće, upotpunjuje ležeran izgled fudbalera.

Svečana odeća sačinjena je od kaputa od kašmira, sakoa, košulje i pantalona, dok je upotpunjena parom "besmrtnih" kožnih cipela. Zapravo, njihovi ulošci imaju srebrni broj dresa svakog igrača. Đavo elegancije je, međutim, u detaljima, pa su zato - naravno - svi komadi ukrašeni diskretnim akcentima koji odražavaju izvrsnost i savoir-faire francuske kuće visoke mode.

Šta bi stil bio bez modnih dodataka?

Verovatno kao ćaskanje bez kafe. Zato u garderobi dobro obučenih fudbalera francuskog tima ne nedostaju neki od najfinijih simbola moderne muške elegancije, poput amblematične torbe „saddle bag“ Diora od teleće kože i žakardne kravate sa odgovarajućim logotipom Pariz Sen Žermena, šala od kašmira i dvostranog crno-plavog kožnog kaiša.